Gilla





Perfektion på badrum . .




Lusten



Prickigt och etno är en underbar kombatition. Kvajen blev pricken över i:et. Jag är så glad att jag funnit lusten med kläder igen. Idag har varit en lång dag fylld med skräck, tårar, tomhet och en oändlig massa kärlek. Kärleken är störst av allt ifrån familj, vänner och pojkvän. Det som inte dödar gör än starkare . .



Drömmen

Jag brukar alltid ha lätt att somna när jag får min nattmedicin. Innan de tar min dator så drömmer jag mig bort. Jag älskar husen som ligger på gamla stan inne i city. Man kan inte bo bättre. Jag är en sucker för den lantliga shabby chic stilen men ändå mordent och stilrent.



































Detta är nog en av mina dröm lägenhet med det oändliga ljusinsläppet. Jag kan redan nu se hur jag hade möblerat den. För 1 395 000 kr blir den din.

:) Hoppas den är till salu om tre år igen.



Hm News




Och med koden 8964 får du 25% på den dyraste varan.



Mumma


Detta är så förbaskat smyggt! Jag älskar minimalisten av kläder och smycken.

Ett tips är att fynda stora tunikor/t-shirtar på second hand. Med hjälp av ett snyggt skärp kan man förvandla många plagg. En av mina favoritklänning köpte jag för 5 kr. Det kallar jag fynd ;)



Härliga sommar

Såhär vill jag se ut i sommar . .



Inspiration i mängder.



Linne - 199 kr by Ellos


Välkommen hem sötsak!



En kris

Vad tiden går undan.. Det är redan maj. Ändå känns allt så långsamt. En timme känns som ett dygn här. Deras ronder ska vi inte tala om eller alla deras fika pauser ;) Det är mycket av det privata som gör att jag bloggen ligger långt ner på primo listan. Jag hoppas ni har full förståelse ♥ Ni som känner mig vet hur läget ligger till. Just nu längtar jag efter permisen som jag kommer få ha i eftermiddag. Två timmar. *Överlycklig*. Skönt att blodsvaren visar bra igen. Då får jag åka hem en stund på permis i helgen.

Igår var det föreläsning om återhämtning och det var enormt intressant. Det var två tjejer som berättade om deras resa. Jag skulle vilja skriva allt för det brister så något ofattbart men jag vet i längden är det bästa att hålla det borta här. Bloggen är min ytliga oas och spar tips ;)