Finfina Ashley

Jag säger bara en sak. Detta är min nya stilikon. Jag älskar hur hon kombinera kläderna.




13 kr för en film

Nu har Cdon en kampanj för 13 kr för vissa utvalda filmer. Bland annat dessa ;)

 




Jackpott

Jag tror inte detta är sant. Jag tror någon där uppe gillar att jävlas med mig rejält ;) Det är tur att man kan skratta åt det. Idag började det med att min kvinna berättade att Spotlife har köpt upp Atlantis spa. Både hon och jag höll på att gå i taket. Jag är så less på alla rika Stockholmare som köper upp allt. Till min glädje kommer bara namnet ändrats och inte så mycket mer. Så vi kan köra på som vi har tänkt :) Sen ser jag detta. Clas Ohlson går ut och varnar för dessa vattenkokare. Vid enstaka incidenter har vattenkokarna överhettats. Vissa av dessa vattenkokare kan innehålla en felaktig komponent som innebär ett bristfälligt överhettningsskydd. Så nu måste jag lämna tillbaka min älskade lilla rosa pärla.

Är det någon som vet vart man kan köpa något liknade?




Sunshine


Idag har jag haft en super mysig dag och fått njuta av det fina vädret med min bättre hälft och söta farmor och farfar ♥ Om bara halsen kunde bli bra så skulle allt vara på topp ;)



Stora stilrena silver armband



Kommer ifrån Hm och kostar 79,50 kr.


Jag tänker matcha dem över en stor tröja och enkelt på handleden till en transparent skjorta. Mumma!



Framtiden

Bild lånad ifrån google.


Ibland önskade jag att fick bli ett litet barn igen.
Saker och ting var så mycket lättare då. Jag tänker varje dag på framtiden. Jag har svårt att slappna av och leva för stunden men jag har blivit mycket bättre på det. Jag vill så mycket, jag vill upptäcka världen och inte sitta och ruttna här i Jönköping eller svealand överhuvudtaget. Jag pratade nyss med en gammal vän och hennes mod ser jag upp till. Hon tog sin väska och bara drog iväg på sitt livs äventyr. Man kan prata så mycket om saker och ting men det krävs ett jävla mod att göra det. Det är en lång väg mellan att prata om det och verkligen göra det. Tyvärr ser mina förutsättningar helt annorlunda mot hennes. Samt det finns mycket som håller mig kvar här. Jag har allt här och det skulle göra enormt ont i hjärtat att lämna min familj, min underbara kille, min älskade Lisa, vänner, lägenhet. Listan kan göras lång på det som finns här. Men mitt hjärta och själ säger lyft dina vingar. Jag har iallafall bestämt mig för att inte läsa på högskolan i Jönköping. Jag vill utvecklas och utmana mig själv. Därför finns inte Göteborg heller i min värld för alla flyttar dit känns det som. Jag tänker åka iväg ensam till någon annan stad. Där ingen har aning om vem jag är. Jag är grymt sugen på att flytta till Uppsala och bo där ett tag. Det är ju en riktig student stad. Vi får se vad framtiden tar mig. Detta handlar ju om ett år och det kan hända mycket på ett år.

Mot stjärnorna.



Sunday

Hej på er!
Jag sitter och lyssnar på Dannys lugna version av Amazing. Jag är nog hela i Sverige som inte höll på Loreen igår. Hennes låt var grymt bra. Hon har en röst som få men hennes framtränade får mig att vilja somna. Får hoppas det går vägen för henne. Egentligen bryr jag mig inte så mycket. Jag är inget fan av Mello men det kan vara en mysig sällskapsgrej ;) Jag tycker det har börjat spåra ut totalt. Tacka gudarna för gamla godingarna på 80 talet. Abba. Jag har växt upp med dem. Det är mellodifestival för mig. Inte en technofjant som springer runt i gympaskor och kostym eller en människa som pratar om kärleken. Fråga mig inte varför jag tittar på skiten haha ;)

Men dessa däremot älskar jag. Kortkorta demin shorts. Jag tycker hela oufiten var väldigt fin för övrigt men i mitt fall så skulle en lång kavaj eller kofta på. Finns och köpa här.




Färgglada byxor

 





Finns även i blått, svart och vitt.



Stockholm here I come!

Nu är Stockholms resan bokad och klar. Om en vecka åker jag. Hurra!



Det ska bli så skönt att komma bort bara för det är en helg. Det ska bli så mysigt att få träffa Lillemor och Micke och deras lille son ♥ Det bästa av allt det väntas en hel dags shopping med fina Maria. Tyvärr sviker plånboken men några saker ska allt få följa med mig hem. Nu ska jag överraska mammi och pappi med ett fint kök när de kommer hem ;) Hörs sen! Kram



Ugnsrostad kyckling och rotfrukter

Lättlagad kyckling i ugn med rotsakerna direkt i formen. En perfekt maträtt som nästan sköter sig själv. Servera med en klick crème fraiche.




4 personer

1 hel kyckling, ca 1,3 kg

1 hel vitlök
1 citron
1 kruka timjan
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 kg rotfrukter, t ex morot, palsternacka, rotselleri, kålrot
1 msk Arla Smör & rapsolja oliv
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
2 dl Arla Köket crème fraiche gourmet rostad vitlök & timjan



Gör så här:
Sätt ugnen på 225°. Dela eller krossa vitlöken. Skiva halva citronen och riv skalet av den andra halvan. Hacka hälften av timjanen. Fyll kycklingen med citronskivorna, vitlök och de hela timjankvistarna. Lägg kycklingen i en stor ugnssäker form eller långpanna. Salta och krydda den med peppar, hackad timjan och citronskal. Rosta kycklingen i nedre delen av ugnen ca 30 min. Skala och skär rotfrukterna i bitar. Sänk temperaturen till 200°. Lägg rotfrukterna runt kycklingen. Ringla över smör-&rapsolja och strö över salt och peppar. Fortsätt tillaga ca 40 min. Servera med crème fraiche, varm eller kall.








Kostnad:
Kyckling 49 kr
Rotfrukter 3 kr
Citron 2 kr
Peppar, timjan & kryddor 2 kr
Creme fraiche 10 kr

= 16,50 kr per person



Skrivbord

Detta skrivbord som kommer ifrån Ikea har jag blivit enormt förtjust i. För 699 kr blir det ditt.

Speciellt när jag dessa bilder. Den svarta underbara pallen,

rosorna, det vita högblanka skrivbordet är kärlek ihop ♥

 

Jag känner att jag är starkt behov av ett skrivbord när jag börjar plugga snart. Så som det ser ut nu har jag tyvärr ingen plats men jag funderar starkt på att sälja mitt sminkbord och hela kitet. Fasen vad jag längtar tills den svarta pallen finns i butikerna. Jönköping är sämst på att ta in varor. Speciellt Åhlens i Jönköping ;)




Välplanerad etta

Bilder lånade ifrån hemnet.

Jag ska nog aldrig klaga på min lilla lya. Jag såg nyss en lägenhet på 15 kvd. Min är rena rama lyxen mot den ;) Detta är en lägenhet på 26 kvd och jag älskar hur den är byggd. Utnyttjat varenda cm. Sen hur tjejen inrett den gav mig en del inspiration.



Elle, Solo, Chic

Tjena morsingen!
Åh vad jag vill att min envisa förskyldning ska försvinna. Jag har gjort en riktig härlig häxblanding med bara massa nyttigheter.

Det bästa när man inte är på topp är att mysa ner och läsa massa härliga tidningar eller en bra bok.




Shoes

Dessa finingar kan du köpa här.




Ashley Madekwe

Jag har sagt det förr men alla borde ha ett par minta gröna byxor i sin gaderob. Jag ska få min älskade kvinna att komma in i pastell trenden haha ;) Jag är helt sold på dem och tycker det är så fint. Det får mig att tänka på päronglass och sommar. Härliga vår, den knackar på dörren. När jag ser donna kan det inte bli mer än rätt. Röda läppar, vitt, guld och mintgrönt. Underbart!




Just nu




Say hello till min nya älskling

 

 

 

 

 


Vad jag har suckat och klämt på denna länge. Nu är väntan över för den är äntligen min ♥



Jag älskar denna klänning

Synd att den är så jäkla dyr. Kommer ifrån Nelly,
märket Prim I am och kostar 749 kr.



Ett litet spartips


När du ska tina all kött som du bunkrat upp i frysen är smarta att tina den i kylskåpet istället för att låta den ligga framme eller tina den i micron. Kylskåpet drar nämligen nytta av kylan, som gör att den inte behöver arbeta lika hårt för att få kyla. På så sätt kan du spara lite elkostnader.



Billig ost

Yes, denna vecka har Willys kampanjpris på ost.


Ca 1kg, 28%, 35% • Grevé
Präst • Herrgård • Osten kostar 39,90 kr/kg


Du sparar 27 kr per kg.



Filmmaraton

Nu ska jag fortsätta med mitt filmmaraton. Hela kroppen värker idag så det blir soffläge. Peppar,peppar att jag blir bra snart. Jag är trött på att vara sjuk. Ni har inga filmtips? ;)



Måndag - 050312

Hej på er!

Jag såg nyss en av de bästa filmerna jag sett på länge. Enough med Jennifer Lopez. Filmen berörde mig något enormt. Mycket beror på att min mamma har haft samma helvete. Jag vill inte gå in på det för mycket men jag kände igen mig i skräcken och paniken i Gracies ögonen. Att se sin mamma bli slagen och inte kunna göra något är fruktansvärt att se. Ett barn ska inte behöva uppleva något sånt. Tyvärr förekommer detta en vardag hos många. Det är tur att kvinnojourer finns.










Den strävsamma servitrisen Slim (Jennifer Lopez) tror att hennes liv ska välsignas av äktenskaplig lycka då hon gifter sig med sin drömprins Mitch (Bill Campbell). När de får sitt första barn, börjar bilden av det perfekta äktenskapet att rämna och hon upptäcker Mitchs mörka sida. Han förvandlas till en sjukligt svartsjuk och tyrannisk person, som vänder tillit, lycka och kärlek till fruktan. Slim, som är skräckslagen och fruktar för sitt barns liv väljer att fly med dottern. Men Mitch är skoningslös i sin förföljelse av dem och han anlitar hårdföra hantlangare i jakten på det byte som en gång var hans familj. Men till sist blir Slim tvungen att konfrontera sin jägare och hon och Mitch utkämpar en intensiv psykisk och fysisk kamp, där Slim en gång för alla vill visa Mitch att han har gått över gränsen!



En silvrig kavaj

Detta skulle gärna få flytta in i min gaderob.
349 kr kostar den och kommer ifrån Hm.
Med detta säger jag God natt!



Nyheter by Hm

Jag vill ha en i varje färg. Tänk när man har bruna armar och slitna jeans shorts. Mumma ;)



Godmorgonbullar


8 personer


25 g jäst
2 dl kall mjölk
1 dl Arla Köket Kessela kvarg lätt
2 msk Arla smör-&rapsolja
salt
6-7 dl vetemjöl
1 uppvispat ägg
1/2 dl sesamfrön



Gör så här:
Rör ut jästen i mjölken. Tillsätt kessela, smör, salt och det mesta av mjölet. Arbeta ihop till en smidig deg.
Dela degen i åtta bitar och forma dem till runda bullar. Lägg dem på bakplåtspapper på en liten plåt.
Lägg över en handduk och låt dem stå i svalen eller kylen att jäsa över natten 8-10 tim.
Sätt ugnen på 225°. Pensla bullarna med ägg och strö över sesamfrö. Grädda i mitten av ugnen ca 10 min.
Låt bröden svalna.









Kostnad:
Vetemjöl 4 kr
Mjölk & kessela 3 kr
Jäst, salt, sesamfrö & smör 2 kr
1 ägg 1 kr
= 1,25 kr per bulle






Spara pengar, baka ditt eget bröd.

Jag hittade en jätte bra sida som heter spartipset och mycket dem de skriver där har jag lärt mig själv tack vare att jag är ett prisfreak när det gäller mat för det är där man kan spara mycket pengar. Jag har hittat mina medel för att få saker och ting gå runt. Jag märker direkt när de har höjt något med ett öre. Det kan vara på både gott och ont. Ibland skulle det vara skönt att slippa tänka på allt. Ibland kan det bli lite sjukligt att jag inte ens jobbar i affären vet exata priser. Jag har börjat unna mig mer och mer för det inte ska bli en ond cirkel. Att få våga släppa lite på bromserna. Pengar är inte allt men det är mycket. För mig är det viktigt att jag äter fem gånger om dagen och det är jag sämst på men jag försöker så gott det går. Nu när jag bor hos Pappa har det blivit lite som "semester" i den fronten men jag ska snart börja flytta hem igen lite smått. Det jag vill komma till var inte för hårda mot er själva för då kan det bli en ond cirkel av allt.





Det är kanske inte alla som orkar baka själva. Men om du tycker att det är kul att baka så kan du göra dig själv en tjänst och spara mycket pengar genom att storbaka bröd 2 ggr per månad. Ingredienserna kostar i genomsnitt 10-30% av vad varan kostar att köpa i affären. Man kan spara upp till 5 000 kronor per år bara genom att baka själva.

Ps! Ett tips är att baka med någon för då blir det roligare, socialare och ni gör något gemensamt samtidigt som ni sparar pengar.


Uppdate! Jag la ut ett bullrecept ovanför detta inlägget. I affärena på de billigaste ställerna kostar bullarna 3-4 kr st. Om du bakar 32 godmorgonbullar så har du sparat 88 kr istället för att köpa dem i affären. På ett år blir det 1056 kr på just dessa frallor. Jag bakar allttid mitt bröd själv utan rostebröd. Jag har inget val pga av att jag har glutenintolerans men det är kul att se pengarna växa på hög samt att jag tycker det är kul att baka och nybakat bröd smakar alltid himlens.



Färg, färg & åter färg

Jessica Stein heter denna tjej och hennes gaderob skulle jag kunna gå över lik för. Hon får mig att vilja sätta på mig mer färg och åter färg. Jag har en liknande gul klänning som tyvärr aldrig kommit till användning. Men det ska bli ändring på nu tack vare denna donna.


Hennes blogg finner du här.



The girl

Jag älskar stora maffiga halsband. Jag kommer nog aldrig tröttna på det. Jag tycker det kan göra hela outfiten ibland ;)










Detta kommer ifrån Nelly och kostar 149 kr.



God morgon!

Förskyld är bara förnamnet. Samt att mitt ena ögat har svullnat och det rinner någon form av vatten hur det hela tiden. Det ser nästan ut som jag är hög haha ;) Stckars vovvarna som får se mig såhär. Jag läste på google. Jag är en riktig google tjej att man ska skölja ögat med ljummet vatten varannan timme och efter det ska det känns lite bättre.

När jag är tvungen att ha mina glasögon nu inser jag att jag måste köpa nya så det är bara att börja spara. Mina glasögon börjar sjunga på sista versen och det är inte konstigt efter snart sju år.



Något såna här är jag på jakt efter ;) Jag tycker de är så förbaskat snygga.


Bilderna är lånade ifrån google och den sista är på Mikael Persbrandt.

Jag är för lat att leta upp en bra bild men det jag vill säga att killar i glasögon är så snygga. Muma! Synd att J har perfekt syn haha ;)



Jaaaa,

Efter mycket googlande fann jag mina begie stjärnkuddar. Tyvärr finns de inte i Jönköping utan i Borås. Det finns en butik som heter Chilli. Jag har har aldrig hört talas om den inredningsbutiken men den är ganska stor och de har otroligt mycket fint och det bästa av allt är priserna.

 

129 kr kostar denna kudde. De har även en webbshop om du vill handla hem något. Jag har världens bästa pappa som jag kan åka med nästa vecka till Borås. Han hade ändå ärenden där. Lycka, då slipper man den dyra frakten ;)



Lexington

När jag fann Fridas blogg vill jag kasta allt sött och blommigt. Shabby chic stilen försviner mer och mer hemma hos mig. Lite saker ska få vara kvar. Välkommen begie, klassiska stjärnor, marint och Lexington ;)


Bilder lånand ifrån henns blogg. Den finner du här.



Nelly har fått in så mycket fint






Finns även i begie.
Kommer ifrån Nelly och kostar 349 kr.


Jag älskar modellen på denna kjol. Jag har blivit lite förälskade i kjolar med drapering. Det är så himla snyggt. Tyvärr äger jag ingen men det ska vi ändra på ;)



Stars

Jag har förälskat mig i stjärnor. Jag vill ha stjärnor på allt nästan. Men jag tänkte byta ut mina soffkuddar. Jag är så trött på mina lila. Jag tänker mig i denna stilen som Pappi och Mammi har fast begie. Är det någon som vet vart man kan köpa såna kuddar?



Born this way


God morgon!
Det härliga värdet håller i sig. Jag blir så glad av det. Ville bara säga hej för nu ska jag släppa ut hundarna ;)



Fläskkotletter med smakrik svampsås


4 personer

4 fläskkotletter

Arla smör
1/2 tsk salt
200 g champinjoner
4 dl Arla Köket lätt crème fraiche
1 krm grovmald svartpeppar
1/4 krm cayennepeppar
1 pressad vitlöksklyfta
1/2 msk färsk hackad timjan
1 köttbuljong


Gör så här:

Salta och stek kotletterna i smör i en stekpanna ca 3 min/sida. Ta upp kotletterna.
Skiva svampen och fräs den i smör i stekpannan. Rör ner crème fraiche, peppar, vitlök och timjan. Lägg kotletterna i såsen och låt koka någon minut. Lägg i en köttbuljong medans det kokar.
Servera med kokt potatis.








Kostnad:
Fläskkotletter 30 kr
Champinjoner 4 kr
Lätt creme fraiche 2 för 12 kr
Peppar, timjan, salt 1 kr
Köttbuljong, timjan & vitlöksklyfta 2 kr
Potatis 5 kr
= 14 kr per portion




Vardagsrumsbordet djunglen

När det gäller inrednign kan jag vara en riktig virrehöna ibland. Speciellt när jag sitter i det läget jag gör. Jag har ingen aning hur länge jag kommer bo kvar. Men ett nytt vardagsrumsbord kommer jag köpa eller rättare sagt få av min älskade man ;)


Detta gillar jag starkt men det är något med hjulen som gör att bordet känns inte helt rätt. Vitt högblankt ska det vara. Det är jag sten säker på.




Sen såg jag detta. Jag tyckte det var hundra gånger finare än det ovan men tyvärr tillverkas inte detta längre. Båda borden kommer ifrån Ikea.



Sen fick jag massa ideér när jag såg detta. Men det är lite för lågt i min smak. Jag vill gärna kunna äta framför tven ;)


Detta är också ett bord jag tittat på hur länge som helst. Tyvärr har det utgått. Jag får börja titta på blocket istället.



Detta är så himla fint. Jag blev totalt kär i det men saken är att jag redan börjat trötta på allt shabby chic. Lite här och där är fint men tänk och spilla på detta. Näe en investering ska mitt bord vara ;) Inga fler impulsköp.



Vårens färg

 

 

 

Jag älskar stora kuvertväskor och denna står högst på listan ;)

 



 




Haha

Jag är bara tvungen att visa er denna bilden..


Jag höll på att dö av garv när jag såg den. Precis min humor haha klockren ;)
Skulle vara skoj att göra så på ett foto av mig och Joakim.
Vilka idér jag fick nu. Akta dig älskling ;)



Happy

Jag har aldrig mitt liv haft så dålig hy som jag har nu. Visst är det en piss i havet mot allt men jag mår inte bra av det. Från att ha vanlig tonårs hy till bli ett pricket monster med ärr. Tack vare alla mediciner jag måste äta har förstört min hy totalt och självklart är min ätstörning en del i det med. Jag övervägde faktiskt att kasta alla piller för de bryter ner min kropp så. Ett tag kändes det verkligen så. Är det verkligen värt det? Som tur är tog min läkare detta på allvar när jag berättade hur dåligt jag mådde. För jag fick hela tiden höra. Det blir bättre och osv. Det blev aldrig bättre vad jag än använde på apoteket. Jag har nog fasen provat precis allt och varit så noga jag kan. Men när inget hjälpte höll jag på bli att tokig. Tillslut lyssnade min läkare och på tisdag ska jag få göra en hud analys och de ska gå genom huden. Hoppas de finner en bra salva så jag slipper laser och ännu mer tabletter men det bästa av allt. Sjukhuset står för det. Ibland hjälper det aldrig ge upp. Man får aldrig något gratis i livet och jag är så tacksam att jag är så envis. Ett nej för mig = förvandla ett ja. Det får mig att driva ännu mer för ingen förtjänar att må dåligt. Kom ihåg det ni där ute i värmen ;)



Tränings mål

Tack vare alla behandlingar och terapi har jag blivit en list och målmedveten tjej ;) På det sättet utvecklas man och växer på att se ingenting är omöjligt. Varje månad sätter jag upp personliga mål men jag känner att det är för privat att dela med sig här. Jag tänkte jag kunde dela med mig mina tränings mål. Denna månad är det dessa som jag ska sträva efter..


Träna minst 2 st gruppträning pass i veckan
Promenader varje dag
Dricka minst 2 liter vatten varje dag
Gå upp 4 kg
Kunna göra 10 RIKTIGA armhävningar.

För tillfället avskyr jag mina armar så jag tänkte ha dem mycket i fokus denna månad.

Nu jävlar kör vi! Pepp, pepp.



En snygg detalj

 

Jag tycker det är så himla fint med stora armband över en stor stickad tröja. Se bara hur fint Tula har matcha det. Inspiration i massor.




Mint gröna byxor

Jag är så grymt sugen på mintgröna byxor. När jag ser fina Annie bära upp dessa skapar det ett ha begär.

Jag har alltid älskat kläder och smink. Jag har ända sen jag var liten varit en riktig tjejig tjej men även lekt med bilar, lego och spelat fotboll och jag är tokig i co kart. Jag älskar att köra snabbt. Iallafall ett av det bästa jag visste var att leka med barbie med min killkompis Robin. Vi sydde kläder till och med till dem. Så kläder har alltid legat mig varmt om hjärtat. Men när jag blev sjuk för några årsen dog hela jag nästan. Jag tappade totalt bort mig själv och slutade bry mig. Från att vara en driven tjej som älskade gå sin egna väg gick jag totalt i väggen. När jag ser allt fint vill jag köra på och det tänker jag göra nu. För min älskade kärlek till kläder och ytligheter har kommit tillbaka. Jag älskar att klä upp mig och sminka mig. Samtidigt älskar jag att mysa. De senaste tre åren har varit mycket munkjacka, one pice, jeans, t-shirt och i för sig som min kille älskar ;) Men nu är min tid kommen. Nu när jag åker till Stockholm ska jag ta lite av mina spar pengar och unna mig en del. Det ska vara en riktig må bra helg! Tack världens bästa Maria för du drar med mig dit. Jag tok längtar ♥




God morgon världen..

Vilken natt jag har haft. Jag har vaknat upp i form av migrän och annat trevligheter på det. Fan, jag som hade massa skoj inplanerat idag :( Vädret strålar ikapp och jag ligger sängliggandes. Njut alla fina för våren är här. Det är nog den bästa årstiden! Näe nu ska jag göra det bästa av allt. Jag har massa härliga modemagasiner som jag ska gotta mig i ;)



Detta låg i påsen,

 


Cover All Mix

Make Up Stores absoluta stolthet och storsäljare! Detta är en högpigmenterad concealer med neutraliserande egenskaper. En vanlig concealer döljer genom att täcka, Cover all Mix är fungerar som neutraliserare viket betyder att den dels döljer genom att täcker, men framför allt döljer genom de neutraliserande pigmenten. Gul neutraliserar röda partier såsom ytliga blodkärl, blemmor etc. Orange neutraliserar blåa toner i ansiktet som t ex under ögonen. Beige används för att ljusa upp de båda färgerna och som bas på t ex ögonlocken. Kan även användas som high lighter under exempelvis ögonbrynet.


Detta är den bästa concelarn jag någonsin köpt. Den är helt magisk. Så himla lätt att använda och täcker verkligen allt. Jag har alltid lagt runt en hundring max för en concealer. Min budget favorit har varit Loreal´s men den kan slänga sig i väggen. Tyvärr svider priset lite. 275 kr kostar den. Visst svider det för stunden i plånboken men i längden tjänar du på det. En "vanlig" concealer håller ca en månad medan denna kan hålla minst ett år för man ska använda så lite med en syntetpensel. Det andra som låg i påsen var en syntetpensel till concealern och Make up stores brow set fix som gör att brynen håller sig på plats.



Make up store

Jag har glömt att visa en sak..


Vad tror ni döljer där i? För ett tagsen handlade jag första gången på Make up store. Att jag aldrig handlat där förut är att jag tyckt det är tok för dyrt. När jag har en bästa vän som kan precis allt om smink har man blivit lite hjärntvättad haha näe skämt och sido är jag glad och tacksam att hon dragit mig in i den djunglen. Det är nog det bästa sminket jag har köpt. Min hy mår så mycket bättre. För några veckor sen köpte jag världens bästa foundation. Svin dyr men samtidigt är den jätte dryg. Om man är medlem på Make up store får man alltid 5 % på hela köpet. Hur bra är inte det ;)



En liten pärla

Låter bilderna tala för sig själv . .




Torsdag - 010312



God morgon!
Idag var jag uppe med tuppen. Jag är inne i en svårt sova period samtidigt är jag spänd inför vissa saker. Idag är ingen vanlig dag för jag får fint besök ifrån Gävle ♥ Nu ska jag göra frukost och sen fortsätta läsa boken Laura. Den boken är så himla bra. Jag har svårt att slita mig ;)