Gina Tricot


 

Jag vill ha varenda topp till mina skinnbrallor ;) Kommer ifrån Gina tricot och blir din för 199 kr.




Östermalm

3 100 000 kostar denna lilla pärla. Svin dyr med andra ord. Jag läste ett repotage om denna lägenhet för längesen men jag vet att hon som renoverade denna ville få in Sex and the city känsla i den ;) Det är en etta som ligger på 38 kvd. Fast den är rätt liten känns den så stor tack vare planlösningen.






 


Jag gillar allt med denna lägenhet. Takhöjden, de underbara golvlisterna med snygga detaljer, badrummet och den underbara walk in closet. Vem drömmer inte om en sådan? Det jag får mycket inspiration är av alla vita gardiner som är satta längs taket. Hela rummet får en större känsla tack vare det. Jag vet en tjej som kommer få sy mycket gardiner sen ;)



Spara pengar



Denna vecka tar Jysk 299 kr för dessa underbara speglar som annars kostar 799 kr.



The blue dress



Som jag har sagt förr så älskar jag långklänningar. Jag har ingen i korn blått och jag älskar modellen på denna.




Badrum

Medan hela huset sover så ska jag passa på att ha spa ;) Det finns inte ord för hur mycket jag kommer sakna bastun och det underbara bubbelbadkaret med de fina lejontassarna ♥

 





Shoes

Pga min längd har jag aldrig gillat att använda sky höga klackar. Jag blev till och med retad för det när jag var liten men nu är jag stolt över mina 179 cm. Jag fick långa ben på köpet ;) Dem brukar jag få komplimanger för. Jag funderar på att strunta i att jag blir världens jätte med höga klackar. Mina fina vänner får köra på sky höga klackar med så inte alla går till pattarna haha ;)


Jag såg dessa skor i tidningen Chic. De är verkligen mina drömskor. Dem har precis allt. Jag skulle kunna ha dem som prydna för jag tycker de är så fina. Synd bara att de kommer ifrån Prada och kostar skjortan ;)



Grön militärjacka

Jag såg en tjej på stan bära upp denna jacka så jäkla snyggt. Jag gillar att den är mer "tuff" och inte så flickig. Nitar och jag är en underbar kombination. Jag börjar mer och mer bli trött på det där docksöta.




Både jackan och västen skapar ha begär ;)




Denna ifrån Nelly är också mums.



Jönköping

Finns nog ingen bättre start med en lång promenad när man vaknar. Jag blir så jäkla pigg av det och saken gjorde inte sämre när min bäste vän följer med. Nu längtar jag mer än någonsin tills jag flyttar in till stan. Det finns så många fina promendstrå och få springa längs vattnet ger än så mycket energi.




Stol Tobias

Finns inte ord hur mycket jag älskar dessa stolar. Jag tycker de är så grymt snygga.



Jag har tänkt ha något sånt här i mitt framtida kök. Det beror helt på hur stort det är. Men fyra såna här stolar och ett vitt högblankt bord. Sen ska jag "trasha" ner det med lantligt och lexington stil runt omkring. Jag längtar efter att få sätta fingrarna i det.



Watches

Jag är en sucker för klockor. Jag är nog uppe i tio klockor nu. Det har gått så långt att jag nästan får panik när jag inte har någon klocka runt handen haha ;) Drömmen är att ha en Michael Kors klocka och en guld klocka ifrån Marc Jacobs men där sviker min plånbok just nu.


För 2 575 kr så blir den din.



Bild lånad ifrån Kelly

Denna underbaring har jag och jag älskar den. Den påminner mycket om Marc Jacobs klockan men är hundra gånger billigare. Finns och köpa på Ur och Penn och kostar 499 kr.



Lax med citronsås

Min syster har lagat detta och det smakar himlens.





4 personer
4 portionsbitar skinn- och benfri laxfilé, ca 600 g
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
3 dl Kelda Mild citronsås




Gör så här:
Sätt ugnen på 225º. Krydda laxen med salt och peppar. Häll såsen i en ugnssäker form. Lägg laxen i formen. Tillaga i mitten av ugnen 12-15 min. Servera med ris eller potatis och grönsaker.







Kostnad:

Lax 40 kr
Citronsås 12 kr
Peppar, salt, frysta ärtor & potatis 8 kr

= 15 kr per person



Spara pengar

Denna vecka tar Ica Maxi



4 x 125 g laxfiler för 39,90 kr



Unga läkare

Jag måste tipsa om en grymt bra serie som börjat på kanal 5. Unga läkare heter den och man får följa olika At- läkare som är inne på sista versen av sin utbildning. Jag älskar serie som handlar om sjukhus. Där man får vara med om hur de jobbar. Det roliga är att jag har alltid varit anti mot sjukhus. Speciellt förr. Men det är inte konstigt pga av allt som har hänt.

 

Nu tok längtar jag tills jag har en vit rock på mig och är psykiatrisk skötare. Jag vill bara komma igång och jobba. Först måste jag skaffa utbildning. Fan att jag inte valde omvårdnadsprogrammet på gymnasiet. Det känns lite som man kastat 2 1/2 år åt helvete men allt har en mening. En vacker dag kommer min dröm bli sann!



Sommarskola, here I come

Just de. Jag har inte berättat detta för er. Jag fick ett av de bästa samtalen på mycket länge. Jag har kommit in på en ny sommarskola här i Jönköping. Det finns få platser så jag var reserv ibörjan men sen drog sig en person ur och nu är jag inne. Så hela sommaren kommer bestå av plugg, plugg och plugg ;) Ska jag vara ärlig ser jag så enormt mycket framemot det efter varit sjukskriven så jäkla länge nu. Jag har längtat något otroligt att få komma ut och se världen :) Jag har redan träffat "klassen" och jag tror detta kommer bli den bästa sommaren någonsin. Sen i höst börjar jag på Jönköpings folkhögskola och i vinter eller sommar har jag mitt efterlängtade gymnasiekompetens. Detta är stort för mig ska ni veta. Egentligen är detta för privat att dela med sig men jag är så glad och stolt över mig själv att jag lämnat allt det gamla bakom mig och gått vidare. Jag vill inte ha något med det sjuka längre. Jag ska bevisa för mig och alla trots min sjukdom ska jag ha ett "normalt" liv. Ingenting är omöjligt! Det gäller att hitta de små verktygerna i livet och aldrig ge upp. 

Gammal bild. Det var tiderna jag jobbade på Stop ett men glädjen är densamma ;)



Bestå brus

Nu när jag ska flytta till en större lägenhet kommer sälja av mycket av mina möbler. Jag sitter och håller på med annonserna nu. När jag kommit hem ifrån Gävle så ska allt bort. Ibörjan gjorde det ont att inse att jag måste flytta. Trots allt är det min lilla vindsvåning och första lägenhet. Jag minns lyckan när jag hade nycklarna i handen. Jag önskade så att man kunde ta med sig utsikten och min balkong. Samtidigt ska det bli så skönt att flytta. Läget är inte som det var för tre årsen när man flyttade in. Samt ett nytt kapitell i mitt liv står skrivet. Åh vad jag längtar efter att få inreda i nya lägenheten. Mycket av lexington stilen ska få flyttas in hos mig..


Bilder lånade ifrån google.

Denna står högst upp på inköpslistan. Äntligen kommer jag få plats med denna pärla ;)



Finfina Lene

Hon är en av få som verkligen inspirerar mig. Men kjolen ifrån Gina tricot. Jag är totalt kär. Jag har klämt många gånger på den svarta men det har aldrig blivit ett köp.

Det ska genast bli ändring på ;)




260412

Hej på er!
Nu mina vänner börjar det hända grejer. Det är mycket som händer just nu och i helgen åker jag äntligen till mitt andra hem, Gävle ♥ Jag ska njuta av varje dag för jag har massor av skoj inplanerat.

Nu ligger även pappas hus ute till salu. De har följt sin dröm och köpt en hästgård. Jag kommer sakna huset något enormt. Det är faktiskt ett av mina drömhus.

Detta rummet är ett av mina favorit rum. Ligga i soffan med en bra bok
och ett glas iskall coca-cola. Mumma ;)



Jag saknar dig mindre och mindre

Jag skulle aldrig klara av en värld utan musik. Musik kan skapa så mycket känslor som skrivandet. Denna låten med Melissa Horn - Jag saknar dig mindre och mindre. Den betyder så otroligt mycket för mig. Jag älskar den för den får mig att tänka på en person. Fast jag aldrig trodde var möjligt så gick jag vidare och det senaste har jag slutat tänkt på dig helt. För mig är du bara luft. Jag saknar dig mindre och mindre. Jag har glömt dig en vacker dag. Jag kunde inte sagt det bättre själv.



Fina Melissa. Det är tack vare J som jag fann hennes musik. Jag är helt sold nu ;) Alla hennes skivor har jag och jag hoppas jag får uppleva henne live i sommar.

Kram på er ♥



Sommarens virkade shorts

Jag har alltid gillat att sticka och virka. Jag tycker det är kul att skapa eget men tiden räcker inte till just nu. Jag blev så himla glad när jag fann dessa och med rabattkuponger gav jag 149 kr paret. Hm reagerar ;) De satt så jäkla bra med. Jag köpte en storlek för stor pga av det inte ska bli stickade blöjor. Det är bland det fulaste jag vet när halva arslet visas när man böjer sig fram men Sverige verkar gilla rumpchock haha ;)




Såhär tänker jag matcha dem. Med en stor silren skjorta, overzize linne/topp och maffiga smycken och min guldklocka.



13 april

Hej på er!
Jag är ingen bra bloggare just nu. Så fort jag kommit till ro och hittat en lägenhet så kommer det bloggas så det står härliga tider till ;) Annars har jag haft en mysig påsk med nära & kära ♥

Nu ser jag framemot ihelgen fast det blir massa städning. På söndag blir det bio med J. Det var längesen jag var på bio så det ska bli super mysigt. Nu måste jag rusa. Vovvarna väntar och sen ska jag till hudläkaren. Kram till er alla!