20 minuter kvar

Åh vad klockan går segt.. Jag väntar på att klockan ska slå tolv så jag kan haffa dessa snyggingar.




Det var kärlek vid första ögonkastet ;)



Ännu mer ute på tradera

Nu ligger det ute lite mer på tradera och mer kommer det bli. Det är stor rensning som gäller ;)


Ljuvlig leopard klänning med många möjligheter




Buda kan du göra här.



Slutsålda högmidjeshorts i storlek XS-S


Buda kan du göra här.



Slutsålda shorts från Bikbok i storlek S i mockaimitation


Buda kan du göra här.



Tusen tack Anna & Angelica för lånet av bilderna :)



Summer




Någonlunda pigg lärka

Äntligen börjar jag bli lite piggare. Jag har legat sjuk i envis halsfluss. Jag har fortfarande lite feber men jag är lite på benen idag. Jippi :) Jag har haft film maraton nu när jag legat sjuk och tittat på disney och de tjejigaste filmerna man kan se ;) Filmer som slutar lyckligt och ger lite pepp. Den fula ankungen får den fina prinsen. Ja ni vet ;) Såna filmer som är lite försägutsbar. Någon jag inte hunnit se är Alice i Underlandet. Cdon.com Min favorit sida när det gäller filmer och har självklart det billigaste priset. Och du får den även för 3 filmer för 200 kr. Jag älskar deras kampanjer som de har.

Jag vill tipsa er om Djäuvlen bär Prada samt jag gillar skådisen Anne Hathaway.



och alla Sex and the city älskare. Har ni inte sett Girls just Want to have fun har ni missat en riktig bra film. Sarah Jessica Parker har huvudrollen ;)





Finns och köpa här.



Till köket

Jag älskar IB Laursen köksgrejer. Det är synd att de kostar skjortan bara. Allt är verkligen ögongodis för ögonen. Jag fick denna underbara vispskål av min fina man på alla hjärtans dag. Jag är så rädd om den så jag har den som prynads skål haha ;) Jag har tittat på den hur många gånger som helst men plånboken har svikit mig. Sen kom han och överaskade mig. Snacka om att jag blev glad ;)






När jag har ett större kök ska jag önska mig detta. Att kliva in i en affär som har Ib laurens är som att komma till himlen. Så himla mycket fina grejer har dem..























Åååh drömmer mig bort . . Behöver jag säga att jag vill ha allt i rosa haha ;) Finns och köpa i de flesta inredningaffärer.



Liten har blivit stor . .

Jag tänkte på det när jag var hundvakt. Jisses vad stor lilla Zanna har blivit. Hon fyller ett år snart lilla hjärtat ♥ Här ser ni en trötter tjej efter all bus ;)





Hon blir mer och mer lik sin storebror. När de ligger och gosar med varandra smälter hela mitt hjärta ♥


Ps! Jag ska ta med mig kamran i helgen och fota de "små" liven.



Mors,mors

Hej finisar!
Jag ligger i halsfluss så sitta vid datorn är inte första prio ;) Jag var tvungen att betala några räkningar så tänker jag kunde passa på att skriva till er. Jag har lust att skära ut mina manglar snart. Jag har inte alls haft tur med dem. När jag väl fått tid bokat och skulle ta bort dem har det alltid strulat. Tackar gudarna för penicilin. Hon på vårdcentralen skulle skicka en ny remiss så hoppas jag att de bränner snart bort dem. Så fort lite förskyldning kommer fram får jag hela paktet.. Morr!




Jag googlade på halsfluss och fick se detta. Fy tusan men så illa är min mun med. Det gör fasen bara ont att svälja ;) Halsmanglarna är som två stora golfbollar. Så det får bli lungt hela helgen. Pappi hämtar mig ikväll sen ska jag bara vila. Tyvärr är jag tvyngen att ställa in loppis på söndag. Det får inte bli värre för på måndag ska jag och Lisa på äventyr. Hoppas att jag är frisk tills dess annars får Lisa så ut med en gnällLovisa ;) Det går ju framåt. Jag är mycket piggare mot igår så det är nog ingen fara..



Gos med hundrana kommer göra susen med ;)



Sveriges billigaste smör

Jag har alltid älskat Bregott extrasaltat men 22 kr paketet är tog för dyrt i mina ögon och tack vare sparamera fann jag ett enormt billigt smör som är riktigt gott med ;)



Bilder lånade ifrån sparamera

Kommer ifrån Lidl och kostar 4,95 kr. (400 g är paketet)

I snitt gör man åt ett paket i månanden om man bor ensam.
På ett år har jag sparat 204 kr per år tack vare att jag köper detta.


När jag drar in på smöret brukar jag unna mig en god ost. Denna vecka har City Gross ett bra erbjudande på en super god ost.

 

Herrgårdsost 39,90 kr/kg




299 kr ifrån Nelly


 

En vår favorit . .




Älskade påsk

Påsken har börjat smyga sig in hem till mig . .



Äntligen fann jag snygga vita fjädrar för en bra peng. Willys i Huskvarna is the shit. De sviker mig aldrig. Jag såg med att de tagit hem mitt mjöl. De vet verkligen vad service är. Jag tänkte jag skulle påsk pynta i år hemma hos mig. Självklart visar jag restutaltet sen. Jag tänkte ta det på tisdag när Lisa sover hos mig. Nu ska jag unna mig och lyxa till det med en god kebabtallrik ;) Det är jag minst värd efter igår. Man måste belöna sig själv när man ger sig in i saker som är enormt svåra. För det växer man något enormt av.

Mumsfilibaba! ;) Vi hörs senare*




Billig ost

Denna vecka tar Ica Maxi Euro Shoppers Gouda ost för 39,90 kr kg.



En bit är ca 800 g.


Jag är inte så förtjust att ha denna på mackor men när jag gör toast och gratänger och på pizza är denna super. På tal om annat så kan du spara massa pengar på att köpa denna och sen riva osten. Jag köper alltid denna på kampajpris sen river jag upp den. Jag lägger all ost i en fryspåse och fryser ner den. På så sätt kan osten hålla ett halv år. Istället för att köpa den färdiga riva osten som kostar skjortan. Pga av detta kan du spara minst 70 kr per kg ost. De ni ;)



Ljuvligt för ögonen

Hur underbar är inte dessa brickbord?







Kommer ifrån Nordljus och kostar 79 kr.

Jag har blivit helt sold på det sista ;) Så himla underbart fint!



Onsdagen den 6 April,

Hej finisar!
Av personliga skäl blev det en längre bloggpaus men nu är jag tillbaka med ny energi. Det är så mycker händer både bra och dåliga grejer som jag tyvärr inte kan avslöja här. Men det är det som kallas livet. Det är verkligen en bergodalbana. Jag har åkt på en sån fruktansvärd envis förskyldning men annars är det lungt. Jag sitter och smuttar på mitt te i hopp om att halsonten ska försvinna. Nu längtar jag mest till måndag för då ska jag och min kvinna åka på en resa som jag bjudit henne på. Jag vill visa min tacksamhet för allt hon gör. Fina du. Mitt hjärta slår extra hårt för dig ♥

Gina tricot har fått in så mycket fint nu.. Det är svårt att hålla sig borta men jag tänker på en härlig solsemester när det är extra svårt. Det går att spara bara man gett sig tusan på det.