Träpanel

Det är så himla vackert att ha vit träpanel mot sängen. Jag älskar det!



Angelica Blick



En av Sveriges bästa klädda . .




Life


Jag blir så glad att solen skiner på än när man vaknar. Solen är verkligen ett lyckopiller ;) Nu tänkte jag sitta och plugga körkortsterio en stund. Jag ska reptera allt igen. Jag har haft körkortslektioner och gått på alla teriokurser. Jag behöver köra lite mer sen är jag så gott som klar. Jag har hållt på med det där kortet från och till i fem år nu. Mitt intyg gick precis ut så jag måste skaffa nytt. Anledningen till det inte blivit av är har sina anledningar och lite noll motivation. Jag har inte sett den riktiga anledningen för ha det samt det har varit mycket runt omkring mig. Men nu är tiden verkligen inne. Jag är ju för tusan 23 år. Jag måste ta tag i mitt liv. Att ha ett körkort är en av de bästa investeringarna. Jag älskar även att köra bil. Det kanske ni inte vet men jag är väldigt "killig" på den fronten. Jag älskar att köra fort och köra Co-kart är bland det bästa jag vet. Jag kom faktiskt trea en sommar bland alla tusen som körde. Jag älskar att köra mot killar som tror att de är bäst på allt. Det är så kul att ge dem en långnäsa när man vinner. Det ger en sådan adrenalin kick ;) Synd bara att co-kart är så dyrt annars hade jag kört det mer. Nu väntar jag på några hantverkar sen ska jag iväg till stan med Lisa och se balen. Lisas gulliga vän ska gå. Ha en fin dag alla! Puss



Den perfekta vita skjortan

Jag är på jakt efter den perfekta vita skjortan. Jag vill att den ska gå mer åt det rockiga hållet men ändå vara stilren så fann jag denna finingen ifrån Whyred.


Det som svider är priset. 1399 kr kostar den. Att drömma går ju alltid ;)



Champagneglas

Denna vecka tar Ikea bara 19 kr för 6 stycken champagneglas som kommer ifrån märket Svalka. Annars brukar de ligga på 39 kr. Jag älskar mina som står hemma. Jag är en riktig klant som tappar glas stup i kvarten så de passar mig perfekt ;)



Belöning


Nu ska unna mig Sibyllas goda kebabtallrik. Det har varit mycket kebab denna vecka men det är jag värd efter denna natt ;) Yummie!



Soffbord säljes

Nu när jag ändå är i farten så ska mitt fina soffbord bort.

 

 

 

Soffbordets storlek är:

Längd: 90 cm
Bredd: 55 cm
Höjd: 45 cm


Soffbordet kommer ifrån serien Lack ifrån Ikea. Jag köpte det för två års sen och det har några få repor som knappt syns. Det är som gott som nytt. Ett nytt kostar 199 kr och jag säljer mitt för 50 kr.


Är du intreserad så mejlia mig på [email protected]. Märk mejlet med soffbord.


Ps! Sakerna här kommer ligga här en vecka sen lägger jag ut det på blocket av det som finns kvar. Välkommen att fynda ;)



Fina Annette

 



Norska tjejer klär sig så förbannat fint. Finfina Annette ger mig så mycket inspiration. Jag älskar de svarta shortsen ifrån Runwaydreamz.



Nötfärs-lamm biffar med äpple i

Jag älskar äpplen och nötfärs så detta ska jag genast prova ;)




4 personer

400 g nöt- eller lammfärs
1 ägg
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 dl Arla Köket matlagningsgrädde
1 dl hackad persilja
2 msk finhackad eller riven lök
1 stort äpple
Arla smör

Dressing
1 dl Arla Ko gräddfil
1/2 dl rårörda lingon



Gör så här:
Blanda färsen med ägg, salt, peppar, grädde, persilja och lök. Grovriv äpplet och rör ner det i färsen. Forma till fyra stora eller åtta små ovala biffar. Stek dem i en stekpanna 4-5 min på varje sida. Blanda gräddfil och lingon. Servera biffarna på rostat eller grillat bröd med grönsaker och en klick dressing.









Kostnad:
Nötfärs 17 kr (39,90 kr/kg)
Ägg, smör, salt 2 kr
Persilja, lingon, lök 3 kr
Äpple 1 kr
Matlagningsgrädde 5 kr
Gräddfil 3 kr

= 8 kr per person



Vovvepromenad

 

Vovvepromenad i två timmar, check ;) Det var så skönt att gå och gå. Jag behövde få ur mig allt som snurrar i mitt lilla huvud. Idag skulle jag kunna gå hur långt som helst. Ps! Lisa, vi saknade dig. Krya på dig hjärtat!



De perfekta sandalerna . .

Jag såg en tjej med dessa på fötterna. Mumsfilibaba!

Tänk er brunbrända fötter med rött nagellack eller annan härlig färg på tånaglarna och slitna uppvikta jenas eller shorts. Mums! För 199 kr blir de dina och du kan köpa dem här.




Detta kommer jag sakna mest


Jag tar tappat glöden totalt till att blogga men jag ska fortsätta att köra på ändå ;) Som vanligt blir det motgång på motgång i mitt liv. När kan jag någonsin finna ro? Håll tummarna hårt att jag finner en lägenhet snart. Aldrig i mitt liv trodde jag det skulle vara så svårt. Jag hatar denna oro jag känner just nu för saker och ting men samtidigt vet jag att saker och ting löser sig alltid :)

Jag har iallafall haft en mysig helg med min älskade Lisa, fina A och underbara familj. Allt ifrån grillparty, Stadsparken, vovvepromenader, piren och Jönköpingsmarknad.



The winner

Förresten stort Grattis till fina Loreen som vann hela skiten igår. Det gjorde hon bra. Vi satt som möss här hemma och man blir så stolt över att vara svensk idag. Hennes musik berör mig enormt och vilken känsla. Jag kan erkänna att jag hade fel ;) Danny skulle inte ha en chans i eurovision.



När sommaren är som bäst

Det underbara vädret som är nu uppehåller mig ;) Ut med er och njut för snart kommer det 10 siffrigt igen och regn. Idag ska jag upp till stadsparken med Lisa. Vi ska ut på äventyr med hundarna och ha en mysig picknick där uppe. Nu är det bara en vecka kvar tills jag ska börja skolan med. Life is good! Ha en fin dag! Varma kramar.



God morgon världen..


Jag är inne i en svårt sova period men jag är lika glad för det ;) Nu ska jag busa med den lille sen väntas en lång prommenad med Lisa sen ska jag iväg och träffa fina A. Det ska bli grymt skoj att träffa henne för det var ett tagsen sist. Jag har lite förinställdad inlägg idag som kommer dyka upp. Ha en fin dag! Kram på er.



Sommarlakan

Detta påslakan sett, Emelina ifrån Ikea älskar jag. Det passar verkligen in i varje hem nu ;) Ett sånt sett kostar 129 kr. Med detta säger jag god natt. Sov så gott!




Färgglada shorts

När man fått lite färg på benen tror jag de kommer vara apsnygga. Jag älskar färgen på dem. De sitter som en smäcka och är hur sköna som helst. Det är så jäkla kul att handla snygga träningskläder. Man blir extra taggad när man har snygga kläder ;)



120 kr by Intersport



Kärlek

Jag har haft en helt underbar dag ifrån morgon till kväll ;) Myst med Lisa och hennes systrar. Härliga vovvepromander och ätit årets första mjukglass. Jag har även fyndat ett par träningshorts. Tack min fina för idag ♥



God natt


Nu ska jag krypa ner i en varm säng och bläddra i den senaste Chic. Natti natti!



Långa promenader

Nu har jag äntligen kommit igång med träningen och de mysiga promenaderna. Jag har sagt det förr, långa vovvepromenader med min kvinna är den bästa träningen. Man får så enormt mycket energi! Idag gick vi runt Barnarpssjön. Tanken var att vi skulle gå runt hela men det var kossor i vägen. Så det var bara fly och jäklar vad vi sprang ;) Detta är bara sånt jag och Lisa lyckas med haha våra äventyr kan jag leva på länge. Smart drag av mig att inte inse att vi var inne i kohagen när det luktar koskit haha ;) Du är bäst hjärtat, det vet du ♥



Förresten min syster och hennes kille har skaffat sig en riktig sötnos. Lilla Disel ♥



Sängbord säljes

Nu mina vänner tänkte jag äntligen börja med en ny kateorgi på bloggen. Jag ska öppna en bloppis. Jag var i "lägenheten" läs lokal och ordnade igår. Nu ska det säljas för fulla muggar. Som alla vet i detta laget så ska jag flytta och köpa grejer som passar både min karl och mig. Först ut är mitt fina sängbord ifrån Kullen.

 

 

 

 

Sängbordets storlek är.

Bredd: 35 cm
Djup: 40 cm
Höjd: 49 cm


Jag köpte det på Ikea för ca ett års sen. Pga av att jag knappt bott hemma den senaste tiden är det som nytt. Nypris för detta ligger på 199 kr. Jag säljer det för 69 kr. Finns och hämta i Huskvarna.

Är du intreserad så mejlia mig på [email protected]. Märk mejlet med sängbord. Vid en snabbaffär kan jag gå ner i pris.


Ps! Sakerna här kommer ligga här en vecka sen lägger jag ut det på blocket av det som finns kvar. Välkommen att fynda ;)




Docksött möter nitar

Jag har glömt att visa er som fick följa med mig hem ifrån Stockholm. Den ser inte ut att vara så mycket att hänga i granen när den är på en galge men den är så fin på. Detta kommer vara en favorit i sommar ;)


(klicka på bilden för att få den större)

Jag älskar kombon att skjortan är docksöt med nitar knappar. Kommer ifrån Vila och kostar 299 kr.



En bergodalbana

22 grader och inte ett moln på himlen. Idag är verkligen sommaren här. Underbart! Idag ska jag ta vara på det härliga värdret och få lite färg ;)



Jag hatar denna oro som finns i kroppen. Jag vill veta hur allt blir. Denna natten har varit den värsta på mycket länge. Jag har till och med gråtit i sömnen men nu ska jag vända allt till det bra.



Detaljbild

Vitt, vita rosor, silver spegel och spetsgardiner




21 maj


Igår var det J och min 3 års dag.
Jag kan inte förstå det än att det har gått hela tre år. Det känns som igår när man hoppade av bussen och mötte mannen i ens liv. Mycket har gått åt hel*ete rent ut sagt i mitt liv men här har jag fått den största vinstlotten. Tänk att jag funnit just HAN av alla miljoner killar. Jag kan verkligen skratta mig lycklig. Jag är så tacksam att vi står här idag efter allt. Tack för att du är du älskling! Jag älskar dig ♥



Eurovision

Hej på er!
Hoppas allt är bra med er. Vilken härlig dag det har varit och äntligen fick jag mysa en stund med bästis ♥ Jag saknar dig redan din fis som tur är ses vi redan imon ;) Nu sitter jag och myser med Pappi och min syster framför Eurovision. I år finns en hel del bra låtar. Speciellt när de små söta tanterna ifrån Ryssland sjöng haha ;) Danmark är min favorit än så länge. Vilken röst och vilken underbar låt Soluna sjöng.





Soluna Samay - Should've Known Better





Happy girl

Denna fining fick följa med mig hem. Tänk vad ett plagg kan ge sån lycka ;)

249 kr by Lindex.




Zara Lookbook

Något som jag saknar rejält i Jönköping är kläddaffären Zara. Jag skulle lätt kunna köpa hela affären.

 





 




Kvalitetstid


Jag sitter och myser med farmor ♥ Kvalitetstid när det är som bäst ;) Annars har jag haft en helt underbar dag. Tempraturen har varit över 20 grader och jag har gått en långpromenad med fina A. Jag har även hunnit med lite shopping i lilla Huskvarna.



Gräddbakelse

Jag älskar tyllklänningar och denna är så Jag. Tyll, fluff och rosetter. Om den inte hade kostat 599 kr så hade den varit min för längesen. Finns och köpa här.



Just nu

 


Vi har fått nya små söta grannar ;)



Nelly trend

Jag älskar märket Nelly trend. De har så himla mycket fint. Det var himla synd att jag var i Gävle när Nelly var på besök i Jönköping. Nu fann jag en helt underbar vit blazer med dragkedjor. Synd bara att den inte finns i min storlek.

Finns och köpa här.




Summer

249 kr by Ellos


Dessa hockeytider som är nu.
Det svärs hejvilt nu när Sverige ligger under. Jag kommer inte ha någon glad farmor och farfar ikväll ;) På tal om annat så får älskar jag denna bilden. Det får mig att längta efter Stockholms skärgård ♥ Hennes frisyr ska jag kopiera rakt av i sommar. Flätor, flätor = love, love.



Ulrikke Lund

 

Mintgrönt och boyfriend jeans ♥




Syskonkärlek på hög nivå

Farmor visade mig denna bild idag.


Mitt hjärta smälter när jag ser denna. Bilden säger precis allt. Jag skulle göra precis allt för min bror. Finns ingen som jag älskar mer på denna jord ♥ Det roliga var när jag var liten var jag inte speciellt snällt mot min bror. Jag avskydde honom och vi var som Tom och Jerry. Mycket kan vara att vi har samma syn på saker och ting och är väldigt lika. Man blir klokare med åren och sen när mamma dog har vi kommit varandra ännu närmre. Det bästa jag vet är spela Risk (som är vår grej), tvespel eller prata i timviss mellan allt och himmel jord. Samt vår humor ihop är oslagbar haha ;)



Jönköping

Nu är jag hemma igen eller jag är rättare sagt hemma hos farmor och farfar myser. Tyvärr ligger jag sjuk fortfarande men jag är snart på benen igen. Tågresan hem ifrån Gävle var den värsta i mitt liv. Det är fruktansvärt att resa när man har hög feber och konka på tunga väskor. Som tur har jag världens bästa bror, farmor och farfar som gjorde saker och ting lättare ♥





Herr t - shirtar

Jag älskar stora härliga overzize t-shirtar. De får gärna vara lite stilrena. Jag brukar fynda en del på herr avdelningar. De brukar ha så snygga t-shirtar.






Dessa kommer ifrån Hms herravdelning och kostar 69 kr. Jag tänker matcha dem med mina svarta skinnbyxor och massa maffiga smycken. Samt mina älskade converse på det!



Världens bästa foundationborste

Det var min fina Lisa som tipsade om denna.


Detta är den bästa foundationborste som jag har ägt. Kommer ifrån märket Needs och kostar runt 30 kr. Finns och köpa på Ica Maxi.



Killar

Jag vet inte om ni har följt Big brother. I år har jag faktiskt sett en hel del avsnitt. Fråga mig inte varför jag ser på skiten men det är något som får mig att fastna.


Men den där killen Marcelo får mig att bli spyfärdig. Ett riktig känslokall svin är vad han är. Det är fruktansvärt att tv 4 forsätter att sätta hans kvinnosyn i fokus. Han skyller på att han har en otrohetsgen. Hur blåst får man bli?

Bild: google.se


Jag tror vi alla mött en "player". Jag minns när jag var 17 år och mötte en kille på vätterstranden. Gitarr i handen, sjunger som en gud framför en brasa. Jag kan ärligt säga att han är bland de snyggaste jag har sett. Jag fall som en fluga. Jag insåg direkt hur många tjejer han hade efter sig så man kände sig speciell när han "gillade" mig. Många varnade mig för honom men den spänningen gjorde allt ännu mer intresant. Efter vi hade dejtat ett tag märkte jag mer och mer hur fel saker och ting stod till. Han råkade "tappa" handuken och frågade om jag hade spanat in hans mage eller hur på han var hela tiden. Itsället försöker jag ändra på karln. Försöker lägga energi på han ska bli min prins charmig. Det gick åt skogen kan jag tala om haha När han insåg att han inte kunde få mig i säng slutade han höra av sig totalt. Idag är han fortfarande sig lik och på det sättet tycker jag lite synd om honom.

Innan jag träffade J skulle jag bli nunna. Jag var så trött på killar men idag är jag så glad att den planen gick upp i rök ;)



You are the number one

Tänk vad penicillin och 17 timmars sömn kan göra ;) Jag vaknade upp och kände igen mig själv förutom att jag ser ut som Rudolf haha Det ska firas med Ägg och bacon till frukost. Vädret är underbart så jag ska klä på mig rejält (så jag inte blir mer sjuk) och gå en liten promenad innan tåget går. Vet ni? Om en vecka firar jag och J 3 år ihop. Hej älskling jag vet att du läser min blogg ibland så jag berättar inte vad jag har för överaskning på gång ;) Jag minns våran tvårs dag så väl. Det är mest det romantiska någon kille gjort för mig. Jag låg på sjukhuset denna period och var allmänt borta men han överaskade mig på sjukhuset med en picknickkorg som han hade smugglat in. Min fina man hade stått i köket och bakat och gjort glutenfria baguetter. Jag vet vilket vilket dilema det är. Det kallar jag kärlek. Åh vad jag längtar tills nästa måndag. Det ska bli kul att se J´s min ;) Det finns inte ord för hur mycket jag älskar denna man ♥



Sunday,


Idag är jag lite piggare. Jag har legat på soffan och haft dansfilmer maraton. Jag är helt kär i såna filmer. Man vill genast skaka ruuuuumpa ;) Jag har sån hem längtan nu så jag åker hem imon fast jag är sjuk. Om jag är som jag varit idag blir det tufft men jag tog ett eftermiddag tåg så jag kan sova tills det går samt att det inte är så mycket folk på tågen då. Jag vill hem och gosa mig upp i min killes famn där jag känner mig tryggast i hela världen eller mysa med min bästis, familj, vänner och vovvarna. Borta bra men hemma bäst, eller hur? ;) Näe men det gör ont i hjärtat att åka hem igen. Jag vill ta med mig mitt liv här i Gävle. Alla fina vänner som jag har här uppe, den goa dialekten, underbara staden, affärerna. Ja, allt vill jag trolla ner. Jag hatar att säga hejdå. Det är bland det värsta jag vet.

Nu ska jag njuta av den sista kvällen med min bror. Risk och Big Brother står på schemat och vi får se hur mycket jag orkar spela. Kram på er ♥



Spara pengar

Jag har alltid kört med Matrix till mitt hår. Tyvärr gillar inte min plånbok det. Den senaste tiden har jag provat mig fram bland budget allternativen och dessa blev jag helt sold på. Jag tycker de gör samma verkan som Matrix. I Gariner finns i tre olika oljor som stärker, bygger upp håret och ger det mer volym. Håret luktar ljuvligt av oliv lukten. Finns och köpa på Willys för 12 kr flaskan. Hårinpackningen kommer ifrån Öb och kostar 19 kr. För 43 kr får du shampoo, balsam och hårinpackningen. Underbart att se 500 kr växa på hög. Dyrast behöver inte alltid vara bäst ;)



En riktig feel good låt!

Jag kan inte få nog av denna låt . .


 

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe

 




Min dag i bilder

 


 




Livakterna

Filmen The Vow var helt underbar. Det kom en och annan tår ;) Ikväll är det Livakterna med Johan Falk på tv 4 kl 23.00.



Det är en film som man kan se om och om igen. Jag kommer sitta bänkad framför tven med min bror om jag är vaken. Det känns lite bättre nu efter all sömn och penicillin. Nu ska jag försöka få ner lite bakad potatis som jag har mosat med fetaost. Yummie!



Kycklingpaj

Smakerna från kyckling, paprika, riven ost och arlas peppriga sås blandar sig perfekt.

 




6-8 personer

3 dl vetemjöl
125 g Arla smör
2 msk kallt vatten

Fyllning:
2 kycklingfiléer
1 bit purjolök, ca 300 g
Arla smör
1/2 tsk salt
1 röd paprika
2 dl Arla Köket lätt crème fraiche paprika & chili
3 ägg
2 dl Arla Köket riven ost, gratäng



Gör så här:

Hacka ihop mjöl och smör till en grynig massa. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter Nagga pajskalet med en gaffel och låt vila i kyl ca 30 min. Sätt ugnen på 200 grader. Skär kycklingen i mindre bitar. Strimla purjolöken. Salta och stek kycklingen i smör i en stekpanna. Tillsätt purjolöken och låt den fräsa med. Låt svalna något. Kärna ur och tärna paprikan. Blanda kyckling, purjolök, paprika, crème fraiche, ägg och hälften av osten. Förgrädda pajskalet ca 10 min. Fördela blandningen i pajskalet och strö över resten av osten. Grädda i nedre delen av ugnen 35-40 min. Servera med sallad.








Kostnad:
Vetemjöl, smör, vatten 2 kr
Kycklingfiler 25 kr
Purjolök, paprika 8 kr
Ägg, smör 4 kr
Smör, salt, riven ost 8 kr
En burk lätt crème fraiche paprika & chili 10 kr

= 7 kr per person



The Vow

Det bästa med att vara sjuk. Film maraton ;) Jag ska be min bror köpa hem Ben & Jerry glass.


Jag tänkte se den nya The Vow.



Paige och Leo Collins är ett ungt förälskat konstnärspar som bor i Chigago. En nattlig bilolycka slår i ett ögonblick sönder deras lycka. Leo klarar sig oskadd men Paige hamnar i koma. När hon äntligen vaknar upp har hon inget minne av deras tid tillsammans. Hon minns dock de tidigare åren som juridikstuderande och tror att hon fortfarande är förlovad med den charmige affärsmannen Jeremy, som ännu har ett gott öga till henne. Allt eftersom tiden går inser Leo att Paiges minne inte kommer att förbättras. Fast besluten att inte förlora henne för evigt beslutar han sig för att göra allt som står i hans makt att vinna hennes hjärta, igen.



Call me maybe

Nu ska jag kurera mig rejält. Jag har fått penicillin och det äckliga varet är borta efter ett besök hos farbror D. Nu ska tvinga mig själv med en nyttig smoothie.



Jag har bokat om tåget och det gick kanon. Det blev 100 kr billigare nu när jag åker på måndag istället. Hurra, pengar till körkortet. Nu ska jag sluta tycka synd om mig själv och lägga energi på att försöka få ner massa mat. Solen lyser så underbart ute med. Hoppas ni får en härlig Lördag!



Pink

När jag ser fina Anni blir jag sugen på ett par rosa shorts som är sommarens stora hit.



Dessa kommer ifrån Hms barnavdelning och kostar 99 kr.



:(

Nu ska det inte vara en gnäll blogg men jag börjar bli orolig inför imon. Tack gode gud att jag tog avbeställningsskydd på tågbiljetten. Jag kommer knappt ur sängen innan allt snurrar och all packning som jag ska konka på. Jag har ingen kraft, ork alls.  Jag har svårt att få ner någon mat överhuvudtaget tack vare den jävla halsen. Jag fryser som bara den och känner mig så jäkla ensam..



Nelly skorna



Jag är inget fan av ballerina men nitar däremot. Dra mig baklänges vad snygga ;)



Dop outfit

Svarta uppvikta chinos + svarta pumps.


Kanske världens sämsta bilder. Jag ska fasen tejpa munnen när jag fotar. Dessa fiskläppar ser inte klok ut. Jag bjuder på en ank osminkad Lovisa ;) Meningen var att jag skulle visa dop outfiten och hur långt mitt hår har blivit. Mitt hår älskar jag när det är såhär. Jag har slängt löshåret nu. Jag insåg att jag börjar få tillbaka mitt gamla hår. Ner över brösten ska det gå sen är jag nöjd. Det är ca fem cm till. Heja, heja. Tack underbara sol för att du ger mig gratis slingor ;)

Nu ska jag fortsätta att sova jämte min snarkande bror ihop om att halsflussen är borta imon. Sov gott ♥



Min små hjärtan

Finns inget i hela världen som slår dessa goingar. Finns inget som får mig att må så bra att leka och busa med dessa små hjärtan.



 



De bara växer och växer. Jag avskyr att jag inte bor närmre.
Ps! Inte kan man tro att de sista är tvillingar ;)




Jävla halsmandlar!

Självklart har jag åkt på halsfluss igen :( Smärtan går inte att beskriva. Jag har så ont men på något vänster är jag van. Jag har haft de här problmen så länge jag kan minnas. De jävla halsmandlarna ska fan bort NU! Jag orkar inte vänta längre eller rättare sagt. Jag står inte ut mer. Samtidigt är jag lite rädd att något ska gå fel om jag tar bort dem. Jag med min tur haha ;) Man har ju läst om alla risker.


Min kväll har sett ut såhär..


 

Så himla tråkigt att man ska bli sjuk när man åker hem. Jag vill njuta av de sista dagarna. Jag kommer ju inte upp förens om tre månader igen. Låt sommaren gå fort!




<3


 

När man är här hemma i Gävle blir saknaden extra stor. Jag har knappt kunna gå till graven denna gång. Det har gjort för ont. Livet är inte rättvist och du fattas oss mamma. Du var så saknad på dopet. Älskade mamma, du är moster till världens goaste ungar ;) De är så fina och du skulle vara så stolt. I sommar är det fem år sen du försvann från denna värld. Fem år har gått. Livet har gått vidare men saknaden gör så fruktansvärt ont ♥




...

Jag längtar tills man får springa runt såhär.




Roses


Jag får alltid någon form av inspiration när jag varit och hälsat på min bror och hans Johanna. Denna "tavla" tycker jag var så fin. Johanna har köpt tyg ifrån Ikea och häfftat över det på en ful anslagstavla och tada så blir det en fin anslagstavla/tavla. Billigt och bra ;)



Min nya träningsjacka

 


Ska jag vara ärlig tycker jag det är hundra gånger roligare att köpa träningskläder än vanliga kläder just nu. Man blir så peppad när man har snygga träningskläder ;) Däremot köper jag allt på rean. Stadium och Team Sportia är mina favoriter att fynda på. Denna jackan fann jag för 99 kr tack vare en rabattkupong.



Härliga måndag



Nu ska jag ut och springa 2 km. Sen ska jag belöna mig med att sola. Vilket underbart väder det är i Gävle idag :)



060512 - Söndag

Synd att min fiskbensmun förstör bilden ;)

Hej på er! Det är en grymt trött Lovisa som skriver haha det ordet börjar bli rätt utjatat men denna vecka har varit mycket farandrade men samtidigt helt underbar. Jag mår som bäst när det är många bollar i luften. Jag har nyss kommit hem ifrån Stockholm. Synd bara att man var så jäkla trött. Det var kul att träffa söte lille Wille, Lillemor och Micke. Annars försöker jag hinna med allt. Som vanligt önskar jag mer timmar på dygnet ;) Det har snart gått en vecka sen jag kom upp till Gävle. Imon ska jag träffa underbara Linda samt jag har lovat att spela fotboll med hennes goa son. Sen åker jag till mormor och ska sova hos henne tills torsdag. Det ska bli underbart att få egentid med henne. Vi har massa skoj inplanerat ♥

Nu ska jag mysa min älskade bror och sen väntas sängen. Jag har nog aldrig längtat så mycket efter min säng ;)



Kärlek

Idag har varit den mysigaste dagen på mycket länge. Jag har myst med fina Linda och hennes underbara son. Vi har varit ute på äventyr och jag har fått leka av mig. Allt ifrån bilar och fynda muggar. Jag låter några bilder tala om den sanna glädjen. Gud vad jag älskar ungar. Det är nästan som man blir sugen på en egen men det får vänta ett bra dag. Jag får "låna" Elias så länge ;)


 

 

 

Efter fyra timmars sömn inatt så är jag helt död efter idag haha påsarna syns på långa håll nu ;) Hoppas så in i bomben att jag får sova inatt. Linda. Jag saknar er redan!




136 st lösa nitar för 20 kr

Gävle har konstigt nog hundra gånger mer affärer än Jönköping. En av dem är Dollar och store. Jag älskar den affären. Jag var inne där en snabbis idag och fyndade lite. Bland annat detta skärp.




Jag tänker ta nitar av det och det satt 136 stycken på det. Jag blev så jäkla glad med när jag såg priset. 20 kr för 136 st nitar. Det billigaste jag hittat innan var 2 kr för 1 lös nit. Tack vare mitt tålamod för jag har länge varit på jakt efter nitar så sparade jag 252 kr.

































Nu ska jag leta fram alla sommarshorts och börja piffa..



Nike

Jag minns när jag skulle köpa dessa löparskor för första gången. Jag tyckte de var ful snygga eller rättare sagt jag försökte hitta en anledning till att inte börja träna. Efter att jag slutade spela fotboll som var min stora passion under åtta år. Fotboll var mitt liv under många år och när jag slutade så gav jag upp allt med löpning att göra. Men det var min bästa vän som fick mig att börja röra på mig igen och gå långa promenader. Tack hjärtat för du fick mig att ändra min livsstil ;)

 

Nu är det bästa köpet jag någonsin gjort. Jag älskar dem och det känns som man flyger fram när man springer eller går. Fast de har använts flitigt i snart ett år så är de fortfarande som nya. De är ett grymt fynd med. Jag fann de när de var nersatta med 50 %. Det gillas starkt ♥




Gävle

Hej på er!

Nu är jag äntligen i Gävle och myser. Jag blev lite avis när jag hörde vilket kanon väder det var hemma. Solen verkar inte gilla mig ;) Trots vädret har det varit en helt underbar dag. Mysiga promnader med härligt sällskap samt att jag sprang 1 km utan att stanna. Visst, det låter inte långt men för mig är det stora framsteg. Jag känner att kondisen blir bara bättre och bättre = en piggare Lovisa ;) Det går framåt med löpningen. Jag börjar tycka det är riktigt skoj med hög musik i öronen. Annars har löpning aldrig varit min grej.



Magen börjar bli plattare och jag börjar känna igen min kropp som den en gång såg ut :) Vill tipsa om detta fina linnet med. 199 kr kostar det och kommer ifrån Stadium.