Åh härliga fredag


Tre såna här säckar väntas på mig inatt. Tack alla söta grannar för att ni snor min tvätt hela tiden. Tack! Behöver jag nämna att jag hatar vårt tvättsystem ;)



Kommentarer
Lena

Det låter som att det har börjat bli mer och mer problem i huset? Tråkigt att du ska behöva flytta när du trivs så bra i lägenheten, men jag förstår precis vad du menar, har ju själv varit där :-).

Ta hand om dig! Kram Lena

2012-02-11 - 10:02:25
Lovisa

Hej Lena! Vad kul att du läser min blogg ;) Tyvärr börjar det bli det. Det har börjat bli tok för mycket som gör att det inte är värt det längre. Det har flyttat in många stollar som inte vet vad mänsklighet är och lever fan. Öronproppar är ett måste. Det är jätte synd för jag älskar lägenheten samt att den betyder mycket för mig (det är en annan historia ;)) men jag längtar tills den dagen jag flyttar nu. Jag har haft en fruktansvärd kall vinter pga att han inte lagat balkongdörren ännu. Jag blir så less på han så jag ger upp nu. Det är nog ett av de bästa besluten jag har tagit :) Nu ser jag framemot mitt nya äventyr ihop med J :) En sak är säker. Jag kommer aldrig någonsin lägga ett öre mer på honom. Hoppas allt är bra med dig och må så gott! Kram

2012-02-11 - 19:07:35 LÄNK: http://prinssesansglamour.blogg.se/
Lena

Du får tänka på att ni förmodligen kommer få det minst lika bra i er nya lägenhet! Har ni hittat någon ni ska flytta till än?

Kram

2012-02-12 - 16:57:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback