Lyxig bönsallad





4 personer

600 g tvättad potatis
1 rödlök
3 tomater
1 burk svarta bönor
50 g rucolasallad
1 msk fransk senap
2 msk olja
250 g Keso, cottage cheese fetaoliv



Gör så här:
Sätt ugnen på 225°. Skär potatisen i klyftor. Ställ klyftorna med skalet ner på en plåt med bakplåtspapper. Stek i mitten av ugnen 25 – 30 min. Skala och skiva löken. Skär tomaterna i bitar. Skölj bönorna, låt rinna av. Blanda lök, tomater, bönor, potatis och rucola på ett stort fat. Vispa ihop senap, olja och lite vatten. Häll över salladen. Servera med en generös klick cottage cheese.

Jag brukar köra med bruna böner istället för svarta för jag älskar bruna böner.
Servera gärna tzatsiki och grillad kyckling till!




Kostnad:
Potatis 4 kr
Sallad + olivolja 3 kr
Böner 4 kr
Rödlök + tomater 4 kr
Fransk senap + Keso 14 kr
= 7 kr per portion



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback