Fransk örtfisk


Här kokar den frysta fisken direkt i en örtig sås. Du kan välja vilken fisk som helst men godast blir med fryst torsk eller hoki. Klart på 15 minuter.






4 personer

4 portionsbitar fryst fiskfilé, t ex hoki, à 130 g
1/2 tsk salt
2 dl Arla Köket lätt crème fraiche franska örter
1 1/2 dl fiskbuljong
Färsk timjan


Gör så här:
Krydda fisken med salt. Låt crème fraiche och buljong koka upp i en vid kastrull. Lägg ner den frysta fisken och koka på svag värme under lock ca 15 min tills fisken är klar. Strö över timjan vid servering. Servera med potatis, kokta grönsaker och bröd.

Källa





Kostnad:

Fisk 10 kr
Creme fraiche franska örter 10 kr
Potatis 1 kr
Frysta ärter, fiskbuljong
och kryddor 1 kr

= 5,50 kr per portion




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback