Sommar potatissallad

Potatissalladen får sommarsmak av rädisor och ost. Koka färskpotatisen och grilla sedan köttet.



4 personer
4 skivor fläskkarré, ca 600 g
1 msk olja
1 msk soja
färska örtkryddor

Färskpotatissallad:
1 kg färskpotatis
1 färsk lök
1 knippa rädisor
2 dl Arla gräddfil
2 dl Kvibille® Svecia riven
1 krm svartpeppar




Gör så här:
Koka färskpotatisen och låt den svalna. Skiva lök och rädisor. Blanda gräddfil, ost och peppar. Skär potatisen i bitar och lägg på ett fat. Strö över lök och rädisor. Klicka hälften av såsen över potatisen. Pensla köttet med olja och soja. Grilla över glöd ca 3 min per sida. Strö över färska örtkryddor. Servera köttet med potatissallad och resten av såsen.









Kostnad:
Färsk potatis 4 kr
Fläskkarre 20 kr
Olja, soja, lök 1 kr
Kryddor och peppar 1 kr
Rädisor 2 kr
Gräddfil 7 kr
Riven ost 2 kr

= 9 kr per person



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback